Personalet

Sct. Jørgensbjerg er et rart sted at være. Vi forstår at bruge hinanden på tværs af huset, hvilket ikke kun skaber en god dynamik, men i den grad også er til glæde for vores beboere og alle andre, der har sin gang på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg.

Personalet på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg

På Sct. Jørgensbjerg plejecenter er der omkring 50 medarbejdere.

Medarbejderne strækker sig over alt fra sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og hjælpere, flere aktivitetsmedarbejdere, ufaglærte og timelønnede. Yderligere har vi også servicemedarbejdere, husassistenter og køkkenpersonale.

Medarbejderne er som regel tilkoblet én af vores to etager, men du kan finde dem rundt omkring i hele huset. 

Vi er også et hus, som gør sig stolte i at have studerende og elever i praktikforløb hos os.

Plejecenteret bliver ledet af centerleder Jette Elleby og afdelingsleder. Du kan finde kontaktinformation på dem her.

Om dagen bliver plejen varetaget af et team af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Om aftenen er der en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske og social- og sundhedshjælpere.

Om natten er det på skift to af vores fire nattevagter, der tilser og passer på beboerne.

En god dynamik

En god dynamik

Sct. Jørgensbjerg er et rart sted at være - vi forstår at bruge hinanden på tværs af huset, hvilket ikke kun skaber en god dynamik, men i den grad også er til glæde for vores beboere og alle andre, der har sin gang på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg.

Vores husassistenter

Vores husassistenter

Rengøring, vask af tøj og den daglige bagning af brød samt forberedelse af frokost har vi de gode husassistenter, som også er rigtig søde til at tage sig af de enkelte beboere, når de møder dem på gangene.

Nærvær er vigtigt

Nærvær er vigtigt

Alle sørger for, med hver deres funktion og fælles opgave, at sikre at Plejecenter Sct. Jørgensbjerg er et rart, trygt og nærværende sted at være og bo.