Når du flytter ind

Der kan være mange ting at forholde sig til, hvis du – eller en du kender – skal flytte på plejecenter. Her kan du finde mere information om, hvad du bør vide.

Når du flytter ind på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg

Det er en stor beslutning at flytte på et plejecenter.

Forud for en indflytning står personalet altid til rådighed for at snakke med kommende beboere og pårørende om det svære i at skulle flytte på plejecenter.

Udvælg, hvad du vil have med

Der er mange minder knyttet til de ting, man har i sit hjem, men desværre er det ikke altid alle ejendele kan flytte med videre, så inventar til din lejlighed på Sct. Jørgensbjerg skal udvælges med omhu. Det er en god ide at snakke med sine pårørende om, hvilke ting der skal med, og hvilke der skal videre til nye hjem - om det er hos de pårørende eller hos nogle andre.

Husk en indboforsikring

Lejligheden tilbydes af Myndighedsservice og udlejes gennem Boligselskabet Sjælland.

Derfor er det stadig vigtigt at alle beboere har deres individuelle indboforsikringer.

Når du har aftalt at flytte ind

Når du har aftalt at flytte ind, er det vigtigt, at du kontakter centerlederen eller afdelingslederen og afta­ler nærmere om selve flytningen, så ved personalet at du kommer og kan tage godt imod dig og dine pårørende. 

Det er boligselskabet, der sørger for alt det praktiske omkring din lejlighed, herunder istandsættelse og udlevering af nøgler.

Når du siger ja til at overtage lejligheden foretages der, sammen med en teknisk servicemedarbejder, et indflytningstilsyn.

I denne forbindelse kan vi aftale, at du her får overrakt nøglebrikken, der fungerer som hovednøgle til din nye bolig - nøglen kan ligeledes anvendes til plejecenterets hoveddør.

Derudover udleveres to andre nøgler: en til postkassen og en til værdiboksen i lejligheden.

Vær opmærksom at nøglebrikken skal opdateres en gang om måneden ved den lille, grå boks ved hovedindgangen. Det gælder alle nøglebrikker - både til beboere, pårørende og medarbejdere.

Læs mere om

Besøg os

Besøg os

Personalet på Plejecenter Sct. Jørgensbjerg åbner altid gerne dørene op og viser frem. Ring og book en aftale med personalet, hvis du ønsker dette.